Az új ŠKODA KODIAQ RS – Sportosság, kényelem a mindennapok során és bőséges térkínálat   

Az új ŠKODA KODIAQ RS – Sportosság, kényelem a mindennapok során és bőséges térkínálat

 

› KODIAQ RS utastér Alcantara ülés- és ajtókárpitokkal, illetve gyémánt-kereszt mintájú kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal

A KODIAQ legsportosabb változata praktikus megoldásokkal ötvözi bőséges térkínálatát

A nagyteljesítményű SUV-modell a 2018-as Párizsi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét

 

Mladá Boleslav/Budapest, 2018. szeptember 27. - A ŠKODA KODIAQ RS a cseh márka új sportos csúcsmodellje. A nagyteljesítményű SUV-modell egy hét múlva, a 2018-as Párizsi Autószalon (Paris Motor Show 2018) alkalmával tartja világpremierjét. A ŠKODA AUTO RS-családjának új tagja kifejezetten sportos kialakítású utastérrel kombinálja bőséges és sokoldalú térkínálatát, illetve a ŠKODA jellegzetes praktikumát.

 

A ŠKODA KODIAQ RS integrált fejtámlákkal kiformált, már alapkivitelben kínált sportüléseinek ülőpárnáját és háttámláját egyaránt a versenysportban gyakran alkalmazott Alcantara borítja. Vizuális különlegességként kontrasztárnyalatú díszvarrások és vörös részletek párosulnak a perforált Alcantara kárpitokhoz. Az ülések oldalpárnáit karbon-bőrrel vonják be és – akárcsak a középső és az ajtó-kartámaszok – vörös díszvarrásokkal készülnek.

 

Sportkormány vörös kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal és új RS-logóval

A multifunkciós sportkormány RS-logót és vörös kontrasztárnyalatú díszvarrásokat hordoz. Az ajtókárpitokat fekete Alcantara alkotja, feltűnő gyémánt-kereszt mintázatú, szintén fekete díszvarrásokkal. A ŠKODA KODIAQ RS belterének sportos összhatását szénszálerősítésű műanyag (karbon) hatású műszerfal, fekete tetőkárpit és nemesacél pedálok teszik teljessé. A nagyteljesítményű SUV-modell emellett a KODIAQ-sorozat minden jól ismert erényét felsorakoztatja: öt vagy akár hét személy számára is bőséges térkínálat, ugyancsak tágas csomagtartó és a márkára jellemző számos „Simply Clever” ötlet.

 

 

 

ŠKODA AUTO

› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.

› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.

› 2017-ben több mint 1 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.

› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.

› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.

› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.