Platán Autóház Kft.

4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 60. - +36 42 501-700 - www.platanautohaz.hu - email: platan@autohaz.hu

Üdvözöljük!

Ön most egy kifejezetten jó úton halad, hiszen napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő márkakereskedésétől a SEAT Platán Autóháztól kér árajánlatot. Küldje el igényeit, Kollégaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetik az ajánlat részleteit.
Amennyiben használt autójának beszámítását is tervezi, kérem jelölje meg ezt a lehetőséget ajánlatküldése előtt.
Cégünk mottója, többet nyújtani, mint amit az ügyfél elvár.

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig7:30 - 17:00
Szombaton9:00 - 13:00

Elérhetőség

Platán Autóház 4400 Nyíregyháza, Rákóczi u. 60. Tel.: +36 42 501 700

AJÁNLATKÉRÉS

1. Válasszon modellt!
2. Válasszon motortípust!
3. A kiválasztott modell felszereltségi szintjéről értékesítő kollégánk nyújt részletes tájékoztatást a pontos igényfelmérést követően.
4. Adja meg adatait!

Adatvédelmi nyilatkozat
Adatai közlésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. (1139 Budapest, Fáy u. 27., adatvedelem@porsche.hu) szolgáltatásnyújtás, folyamatos kapcsolattartás, piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje, az Öntől származó információkkal együttesen dolgozza fel. A hozzájárulás kiterjed az Ön által egyéb célú kapcsolatfelvétellel egyidejűleg közölt adatokra - kivéve, ha az adatfelvételkor eltérően nyilatkozik - és az aktualizált adatokra. Ön hozzájárul ahhoz, hogy Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. az adatokat az első mondatban jelzett célból átadja az általa az Ön jövőbeni kiszolgálására felkért, a márkahonlapon mindenkor feltüntetett valamely márkakereskedés, -szerviz részére. Az adatszolgáltatás önkéntes. Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft., valamint a márkapartnerek a vonatkozó jogszabályok alapján adatfeldolgozót vehetnek igénybe. Ön tájékoztatást kérhet az adatai kezeléséről;, hozzájárulását pedig - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - bármikor visszavonhatja, indoklás és díjfizetés nélkül. A visszavonás a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fent jelzett címére küldött levélben, az Ön neve, címe, e-mail címe megjelölésével történhet. Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. és a márkapartnerek fenntartják maguknak a jogot, hogy - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - az adatkezelést megszüntessék, és az adatokat töröljék. Az elfogadott nyilatkozatért kattintson ide: mindenunkazauto.hu/platan_adatvedelem_web.pdf