Platán Autóház Kft.

4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 60. - +36 42 501-700 - www.platanautohaz.hu - email: platan@autohaz.hu

Üdvözöljük!

Ön most egy kifejezetten izgalmas élményvezetésre készül jelentkezni. SEAT tesztautóink egytől egyig kategóriájának megfelelően prémium extrákkal felszerelt modellek, így garantált élményben lehet része, amikor az autóban ülve tapasztalja az innovációk tárházát. (automatikusan parkoló rendszer, 360 fokos kamera a kijelzőn, megannyi vezetést segítő asszisztens rendszerek)
Kérem jelölje meg melyik hónapban szeretne élményvezetésen részt venni, küldje el a szükséges adatokat és Kollégáink telefonon egyeztetnek Önnel egy alkalmas napot, időpontot, amikor szeretettel váruk SEAT márkakereskedésünkben.

Amíg Ön éppen élményvezetésen vesz részt, nálunk profi gépjármű állapotfelmérést is igénybe vehet. Amennyiben szeretné igénybe venni, kérem jelölje meg ezt a lehetőséget.

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig7:30 - 17:00
Szombaton9:00 - 13:00

Elérhetőség

Platán Autóház 4400 Nyíregyháza, Rákóczi u. 60. Tel.: +36 42 501 700

PRÓBA ÚT

1. Válasszon modellt!
2. Válasszon dátumot!
3. Adja meg adatait!

Adatvédelmi nyilatkozat
Adatai közlésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. (1139 Budapest, Fáy u. 27., adatvedelem@porsche.hu) szolgáltatásnyújtás, folyamatos kapcsolattartás, piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje, az Öntől származó információkkal együttesen dolgozza fel. A hozzájárulás kiterjed az Ön által egyéb célú kapcsolatfelvétellel egyidejűleg közölt adatokra - kivéve, ha az adatfelvételkor eltérően nyilatkozik - és az aktualizált adatokra. Ön hozzájárul ahhoz, hogy Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. az adatokat az első mondatban jelzett célból átadja az általa az Ön jövőbeni kiszolgálására felkért, a márkahonlapon mindenkor feltüntetett valamely márkakereskedés, -szerviz részére. Az adatszolgáltatás önkéntes. Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft., valamint a márkapartnerek a vonatkozó jogszabályok alapján adatfeldolgozót vehetnek igénybe. Ön tájékoztatást kérhet az adatai kezeléséről;, hozzájárulását pedig - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - bármikor visszavonhatja, indoklás és díjfizetés nélkül. A visszavonás a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fent jelzett címére küldött levélben, az Ön neve, címe, e-mail címe megjelölésével történhet. Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. és a márkapartnerek fenntartják maguknak a jogot, hogy - a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével - az adatkezelést megszüntessék, és az adatokat töröljék. Az elfogadott nyilatkozatért kattintson ide: mindenunkazauto.hu/platan_adatvedelem_web.pdf