A bátorság visz előre - AZ ÚJ SCALA

2018/12/21

A BÁTORSÁG VISZI ELŐRE

A vadonatúj ŠKODA SCALA biztos támaszt nyújt élete során. Feltűnően sokoldalú és tágas, könnyedén legyőzhet vele bármilyen akadályt, amit a jövő Önnek tartogat. Mindezeken felül rajongani fog a stílusos dizájnért, a legkorszerűbb Connectivity-megoldásokért és a maximális biztonságért. A SCALA modellel egy csúcsminőségű, modern autó birtokosa lesz, amely többet nyújt, mint ami elsőre látható.

A SCALA név a "lépcső" vagy "létra" szó latin megfelelőjéből ered, és a dizájnra, a teljesítményre, valamint a ŠKODA kompaktautó-ágazatában tett éles váltásra, "újabb lépésre" utal. 

Remek felszereltség és nagyszerű megjelenés

A ŠKODA SCALA az első sorozatgyártású modell a ŠKODA dizájnnyelvezetének újabb fejlődési szakaszában. A VISION RS tanulmányautó ihlette; a koncepcióautótól kölcsönözte a sportos, de időtlen dizájnt, amelyet szoborszerűen plasztikus formák és dinamikus elemek egészítenek ki.

Partner a hétköznapi kalandokban

A praktikus SCALA a széles körű komforttulajdonságaival és a ŠKODA Simply Clever megoldásokkal jó szolgálatot fog tenni, ha a családot kell ide-oda szállítgatni, barátokkal kirándulna, vagy csak elvonulna a világ elől a párjával.

FÜRGE ELEGANCIA

A ŠKODA SCALA érzelmes és dinamikus megjelenése olyan erős személyiséget kölcsönöz ennek az ötajtós ferdehátúnak, hogy vele nem csak egy szürke egér lesz a tömegben. Ízlelje meg minden nap a modern, időtlen dizájnt, ami az évek múlásával tovább érik.

TELJESEN LED-TECHNOLÓGIÁJÚ ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

A ŠKODA SCALA szabványos LED-fényszórókkal rendelkezik, amelyek tompított fényű, helyzetjelző és nappali menetfényű diódákat foglalnak magukban. Az ötletesen megtervezett teljes LED-világítás még vonzóbbá vált a három kristály "kővel" és a jellegzetes szempillákkal. A LED-technológiák számos előnyei közé tartoznak a hosszabb élettartam és a kisebb energiafogyasztás.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN STÍLUSJEGY

Az új ŠKODA SCALA a ŠKODA első olyan sorozatgyártású európai modellje, amely a márka képi logója helyett immár a csupa nagybetűs "ŠKODA" feliratot viseli a csomagtérajtaján. A csomagtérajtóig és a hátsó lámpákig lenyúló üveg teszi teljessé az összetéveszthetetlen hátsó megjelenést.