Platán autóház

4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 60. - +36 42 598 959 - email: platan@platanautohaz.hu

Sportos, elegáns, esetleg természetjáró? Bármilyen is az ön családja, a ŠKODA KODIAQ modellváltozatai közül biztosan megtalálja az életstílusuknak leginkább megfelelőt! A robusztus és erőteljes SUV modell minden igényt kielégít!
Kidolgoztunk egy különleges csomagot, amelynek segítségével még nagyobb kedvezménnyel juthat hozzá a KODIAQ Ambition felszereltségű modelljeihez.


  • Egyéni vállalkozói / Őstermelői igazolvány esetén
  • Porsche Bónusz kedvezménnyel
  • Nagycsaládos állami támogatással


Akár 6 900 000 FT-TÓL
KÉSZLETRŐL, AZONNAL
ELVIHETŐ!

Amennyiben felkeltette érdeklődését kattintson az ajánlat kérése
gombra vagy hívja a +36 42 598 959 telefonszámot!

KODIAQ modellek WLTP szerinti fogyasztása: 5,0-6,9 l/100km, CO2 kibocsátása: 131-167 g/km A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A kép illusztráció. A nagycsaládos csomagot a feltüntetett kedvezményes áron azon nagycsaládosok vehetik igénybe, akik az állami támogatásra jogosultak és jogosultságukat az Államkincstár által kiállított igazolással érvényesítik.

A nagycsaládos csomag a KODIAQ modell Ambition és Style felszereltségi szintjeihez rendelhető. Az Active, a Laurin&Klement, az RS , a SportLine és a Scout modellvariánsokhoz a nagycsaládos csomag nem igényelhető, viszont az állami támogatás érvényesíthető. Továbbá a feltüntetett ár tartalmazza az egyéni vállalkozói/ Őstermelői igazolvány esetén járó kedvezményt, valamint a Porsche Bónusz kedvezményt. A tájékoztatás nem teljeskörű. A tévedés jogát fenntartjuk, az elírásokért felelősséget nem vállalunk. További részletekért érdeklődjön márkakereskedésünkben.