Platán Autóház Kft.

4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 60. - +36 42 501-700 - www.platanautohaz.hu - email: platan@autohaz.hu

AZ ÚJ SEAT LEON


DIZÁJN

MODERN ÉS KORSZERŰ MEGJELENÉS

BIZTONSÁG

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

TECHNOLÓGIA

HANGVEZÉRELT NAVIGÁCIÓ

AZ ÚJ SEAT LEON

MÁR AKÁR 5 770 000 FT-TÓL

Az új Leon benzines meghajtással 1.0 literes és 1.5 literes motorváltozatokkal elérhető, alapfelszereltségben. 1.0 literes 90 lóerős benzinmotorral alapáron bruttó 5 770 000 Ft-tól elérhető.

Az új Leon kombi benzines, mild hybrid és plug-in hybrid, valamint gázolaj meghajtású változatban is kapható lesz, 1.0, 1.5 ás 2.0 literes motorváltozatokkal. Alapfelszereltségben, 1.0 literes, 90 lóerős benzinmotorral alapáron bruttó 6 000 000 Ft-tól elérhető.

AZ ÚJ SEAT LEON

KÜLSŐ DIZÁJN

Áramvonalas dizájnja, stílusos első és hátsó lökhárítói egyedi megjelenést kölcsönöznek az autónak. Ikonikus kialakítása FULL LED fényszóróinak köszönhetően a Leon kiválóan világítja meg az úttestet.

AZ ÚJ SEAT LEON

BELSŐ DIZÁJN

Belső tere az utasok és a sofőr igényeire szabva lett kialakítva, vezetőorientáltabb műszerfalának és ergonomikus belső dizájnjának köszönhetően könnyen kezelhetővé teszi extráit. A kiváló minőségű kárpitozás pedig tovább fokozza a komfortérzetet.

AZ ÚJ SEAT LEON

TECHNOLÓGIA

A FULL Link Technológia és a 8.25”-os infotainment rendszer segítségével könnyen kezelhetővé válik a navigáció és a szórakoztatás is. Beépített vezetéknélküli telefontöltési lehetőségének köszönhetően nem érheti meglepetés a sofőrt, hiszen nem kell többé izgulni, bármikor feltöltheti telefonját a Leonban. Teljesen digitális műszerfalának köszönhetően a sofőr semmilyen információval sem marad le, tolatókamerájának, esőérzékelő és adaptív fényszóró kapcsolásának, valamint a SEAT vezető profilbeállításoknak köszönhetően a Leon minden körülményhez képes alkalmazkodni, és minden helyzetben segíti a soförjét.