Platán autóház

4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 60. - +36 42 598 959 - email: platan@platanautohaz.hu

Kiemelkedő

felszereltség

ECO LED főfényszóró, LED ködfényszóró kanyarfény funkcióval, LED nappali menetfény, 3 zónás elektronikus klímaberendezés, Front Assist forgalomfigyelő rendszer, fűthető első ülések, fűtött multifunkciós bőrkormány, automatikus fényszórókapcsolás, telefontükrözés és még számos extra!

Sportosan elegáns

vonalvezetés

Fények széltől-szélig: a modell egész széltében elnyúló hátsó lámpái dinamikusan világítanak, ez is az új Leon kombi egyedi megjelenésének része.

Kívül-belül

Konektivitás

A SEAT CONNECT segítségével irányíthatod az autód a vezető ülésből, vagy az autón kívülről. Zárd vagy nyisd az új Leonod. Nézd meg az klíma vagy a világítás állapotát. Találd meg a legközelebbi benzinkutat vagy parkolóházat.

Megnövekedett

méretek

Hosszúság: 4642 mm
Szélesség: 1799 mm
Magasság: 1448 mm
Tengelytávolság: 2686 mm
Súly: 1426 kg
Csomagtár: 620 l

A SEAT Leon Kombi 1.5 TSI Style modellünk

induló ára 7 990 000 Ft

*A feltüntetett 7 990 000 Ft-os vételár a fent megnevezett SEAT Leon kombi Style modelljeinkre vonatkozik. A tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A képen látható autó illusztráció, többletfelszereltséget is ábrázolhat. A tévedés jogát fenntartjuk, az elírásokért felelősséget nem vállalunk. További részletekért érdeklődjön márkakereskedésünkben.

A SEAT Leon csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 6,4 l/100 km, CO2-kibocsátása 145 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2 kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.