Platán autóház

4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 60. - +36 42 598 959 - email: ugyfelkapcsolat@csoszkft.hu

SCALA GO Porsche Bónusz finanszírozással, most akár már
4 999 000 Ft-tól*.
Ne maradj le!

Tökéletes ajánlat, egy sokoldalú modellhez. A ŠKODA SCALA GO az Active felszereltséghez képest több extrával, de alacsonyabb áron elérhető. Nem csak az egyedülálló ajánlatával tűnik ki a tömegből!

A markáns hűtőrács és a LED tompított fényszórók valódi ékszerei a modellnek. A belső tér a VISION RS tanulmány alapján a kényelem és a praktikum jegyében született, valódi igényekre tervezve. A 6,5”-os Radió Swing infotainment rendszernek köszönhetőn sosem fog lemaradni semmiről.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints az ajánlat kérése
gombra vagy hívd a +36 42 598 959 telefonszámot!

*A ŠKODA SCALA GO modell indulóára: 5.298.990 Ft (motorizáltság: 1.0 TSI 110LE). *A feltüntetett 4.999.000 Ft-os kedvezményes vételár kizárólag a fent megnevezett SCALA GO modellre vonatkozik és kizárólag Porsche Bónusz finanszírozással érvényes. További részletekért érdeklődjön ŠKODA értékesítőjénél. Elérhető visszavonásig, vagy a 150 db. limitált darabszám erejéig. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk. A képek illusztrációk. A ŠKODA SCALA modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7-6,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 123-140 g/km A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.