A Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

Amennyiben gyorsan, esetleg a nyitvatartási időn kívül szeretné járművét márkaszervizünkben leadni vagy javítás után átvenni, akkor az új szolgáltatásunknak köszönhetően nálunk 0-24 óráig, a hét minden napján lehetősége van ezt megtenni. 

A szolgáltatás igénybevételének menete

JÁRMŰ LEADÁS

  1. Időpont foglalás - online időpontfoglalási rendszerünkön vagy telefonos elérhetőségünkön keresztül. Kollégáink ezt követően visszaigazolják előjegyzését és Drop&Go leadási igényét.
  2. Autó leadás – leparkolás, a 4400 Nyíregyháza Rákóczi u. 60 szám alatti telephelyünkön a Rákóczi út felőli főkapunál nyitvatartási idő után a központi telefonszámunkon jelentkezve az ügyfélparkolóban.
  3. Drop&Go pont - indítókulcs és a dokumentumok leadása az ott található Drop&Go tasak felhasználásával. Kulcs átadás-átvételi pontunk a szalon információs pultjánál az emblémával megjelölt helyen. Kulcs leadását követő munkanapon, a szerviztanácsadó munkatársunk a megbízásról javítási megrendelő lapot állít össze, amelyet elküld az Ön előzetesen megadott       e-mail címére.
  4. Megrendelés – az e-mailen elküldött javítási megrendelőlap visszaigazolása, hogy a munkálatokat mielőbb megkezdhessük!

Amint autójának szervizelése elkészült, szerviztanácsadó kollégánk elküldi Önnek az elvégzett munkákról szóló értesítést és szükség szerint a számlát, amelynek kiegyenlítése után el is viheti autóját.

JÁRMŰ ELVITELE

Amennyiben autóját Drop&Go szolgáltatásunk segítségével szeretné átvenni, úgy ezt szerviztanácsadónkkal szükséges előre egyeztetnie! Munkatársaink ezt követően gépkocsiját a megjelölt parkolóba teszik, majd annak kulcsát és leadott dokumentumait egy zárt tasakban az átvevő nevére a Drop&Go ponton elhelyezik. Ön ezt követően az általunk megadott kódszám segítségével ezt a Drop&Go kijelölt helyen bármikor átveheti.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését az új szolgáltatásunkkal kapcsolatban, amennyiben bővebb információra lenne szüksége kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

Letölthető dokumentum: Vállalási szabályzat