• Teljes körű garanciális és azon túli javítások
• Helyszíni műszaki vizsgáztatás - MINDEN TÍPUSRA!
• Motorkerékpár vizsgáztatás
• Eredetiség vizsgálat
• Műszeres futómű ellenőrzés, beállítás
• Autómentés
• Gumiszerelés
• Extrák és tartozékok utólagos beépítése
• Klíma tisztítás
• Klíma regenerálás
• Autómosó
• Teljes körű garanciális és azon túli javítások

Szervizeinkben teljes körű szervizszolgáltatással állunk Ügyfeleink részére. Mint az Opel,a Chevrolet,és a Saab hivatalos márkaszervize jogosultak, és felkészültek vagyunk a gyártó által előírt átvizsgálások (gyári technológia alapján), a garanciális- és a garanciális időn túli javítások elvégzésére. Rendelkezünk azokkal a speciális célszerszámokkal és gyári diagnosztikai műszerekkel, hibakód olvasókkal, melyek segítségével a GM Academy-n folyamatosan képzett szakembereink bármilyen meghibásodást képesek kijavítani.  Természetesen, a szakembereink és az eszközeink lehetőségeivel élve, vállaljuk bármilyen más típusú személy-, tehergépkocsi (3,5 tonna össztömegig) szervizelését is. Ügyfeleink igényeinek eleget téve, vállalunk autóvillamossági szereléseket és javításokat, riasztók, váltózárak, audió és helymeghatározó eszközök (GPS), kényelmi- és esztétikai felszerelések, tartozékok, beépítését.
 

Helyszíni műszaki vizsgázatatás - MINDEN TÍPUSRA

A Nemzeti Közlekedési Hatóság által kijelölt korszerű vizsgáló állomásunkon rövid átfutási idővel, minden munkanapon vállaljuk bármilyen gyártmányú és típusú személy-, tehergépkocsi (3,5 tonna össztömegig), utánfutó és motorkerékpár időszakos műszaki vizsgáztatását. A műszaki vizsga előtt szükség esetén az ügyfél kérésére hibafeltárást is végzünk amely, ha a gépkocsi nálunk műszaki vizsgázik, természetesen ingyenes. A műszaki vizsgára a bejelentkezés telefonon, emailben, vagy személyesen is történhet a vizsga előtt minimum 1 munkanappal. A vizsga ideális esetben 4 órát vesz igénybe, melyhez ügyfeleinknek még egy ajándék kézi külső belső tisztítást is adunk ajándékba!

A műszaki vizsgához szükséges dokumentumok:

- Forgalmi engedély
- Érvényes zöldkártya
- Kötelező biztosítást igazoló dokumentum (csekk , kötvény stb.)

További dokumentumok, magánszemély esetén:
- Személyi igazolvány
- Lakcím azonosító kártya
- meghatalmazás (kollégánknál beszerezhető, segít a kitöltésében)

További dokumentumok, céges autó esetén:
- 3 hónapon belüli cégbírósági bejegyzés (fénymásolat)
- Aláírási címpéldány
- Meghatalmazás a címpéldányon található aláírással hitelesítve
 

Motorkerékpár vizsgáztatás

A Nemzeti Közlekedési Hatóság kijelölt vizsgálóállomásaként vállaljuk bármilyen típusú 50 cm feletti hengerűrtartalmú motorkerékpárok időszakos műszaki vizsgáztatását. A műszaki vizsgára bejelentkezés telefonon, emailben vagy akár személyesen is történhet,a vizsga megkezdése előtt min. 1 munkanappal.

A műszaki vizsgához szükséges dokumentumok:
- Forgalmi engedély
- Kötelező biztosítást igazoló igazolás (csekk, kötvény, stb) 
- Személyi igazolvány
- Lakcím azonosító kártya

A műszaki vizsgánál fontos, hogy ha a motorkerékpáron átalakítások történtek pl:kipufogó, akkor a beszerelt alkatrészről műbizonylat szükséges a műszaki vizsgához. Szervizeink és szolgáltatásaink évtizedes családi hagyományokon, az autók és a motorkerékpárok szeretetén és a megszerzett szaktudáson alapulnak. A hivatalos elismeréseknél is fontosabb számunkra Ügyfeleink elismerése és ragaszkodása.
 

Eredetiség vizsgálat

Cégünk az NJL technológián alapuló eredetiség vizsgálatot végzi, vállaljuk bármilyen típusú személygépkocsik, kishaszonjárművek, tehergépkocsik (max. 3,5 t össztömegig)  utánfutók és motorkerékpárok vizsgálatát a törvényben foglalt hatósági árakon. A bejelentkezés telefonon, emailban, és személyesen is történhet. Az eredetiség vizsgálat időtartama kb 1 -1,5 óra a gépjármű típusától függően. A vizsgálatot a tulajdonos, vagy adásvételkor a vásárló, illetve az általuk megbízott személy is kezdeményezheti de ekkor adásvételi szerződés, illetve meghatalmazás  is szükséges.

A vizsgálathoz szükséges dokumentumok:
- Személyi igazolvány
- Lakcím azonosító kártya
- Forgalmi engedély
- Adásvételi szerződés (ha az adásvétel már megtörtént )

Az eredetiség vizsgálat a jármű hatósági jelzéseinek, alvázszámának, motorszámának, forgalmi engedélyének, rendszámainak az ellenőrzését takarja


Műszeres futómű ellenorzés, beállítás

A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság jelentős szerepet tölt be.  A gépjármű rendeltetésszerű használata közben a futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot. Egy jármű futómű beállítása abban az esetben megfelelő, ha az összes felfüggesztési kormányrendszeri komponens jó állapotban van és hibátlan, illetve amikor a gumiabroncs és a kerékszerelvények futása egyenes irányú és ütésmentes (központos). Egyenetlen gumiabroncs futófelület kopás (melynek oka nem megfelelő futómű beállítás) esetén szakműhely segítségét kell igénybe venni a hiba korrigálásához.


Gumiszerelés

Bármilyen útviszonyok között is vezet, a gumiabroncsok hatással vannak az úttartásra, fékezésre, tehát az Ön vezetési komfortjára és biztonságára. A biztonságos vezetésben három egységnek van kiemelkedően fontos szerepe, ezek a lengéscsillapítók, fékek, gumiabroncsok. Ezek képezik, az un.”biztonsági háromszöget”.Ha ezek közül valamelyik elhasználódott, meghibásodott az Ön biztonsága optimális módon már nem garantálható. A gumiabroncsok élettartamánál nem adnak meg lejárati határértéket sem kilométerben, sem időben. Ugyanakkor a jogszabály a gumiabroncs profilmélységét minimálisan 1,6mm-ben szabja meg. Javasoljuk mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncs használatát.  


Extrák és tartozékok utólagos beépítése

Tolatóradar beszerelés: A tolatóradar egyre több új autóhoz választható opció. Ez a praktikus extra felszerelés nem csak, kényelmesebbé, és biztonságosabbá teszi a vezetést szűk helyen manőverezve autónkkal, hanem felesleges kiadásoktól is megkímélheti pénztárcánkat. Elég csak arra gondolnunk, hogy egy elhibázott manőverrel több tízezer forintos kárt tehetünk saját és a mások autójában is. 

Ajánlatunk: 4 szenzoros tolatóradar, hangjelzéssel és távolságkijelzéssel figyelmeztet az akadályra. A lökhárítóba építendő érzékelőket az autó színére fényezzük.

Ülésfűtés beszerelés: Az ülésfűtés nagyban emeli autója komfortját a hideg autóba ülve. Sokkal hamarabb ad meleget, mint az autó fűtése meleget csinálna az autó utasterében. Az ülésfűtés azonban nincs beépítve a legtöbb autóba. Új autó vásárlásakor pedig nem minden felszerelési csomagban vásárolható meg. Jó megoldást nyújtanak erre a problémára az utólag beszerelhető ülésfűtés készletek, melyeket forgalmazunk és beszerelünk.

Telefon kihangosító beszerelés: Sokat telefonál vezetés közben, szeretné magát biztonságban tudni még az estleges rendőri bírságot is megelőzheti egy jól működő kihangosítóval. Az általunk forgalmazott és beszerelt kihangosító készletek szabadkezes telefonhasználatot biztosítanak a gépkocsiban. A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően sokféle készülékkel használható együtt.

Sebességváltó-zár beszerelés: Védje Ön is autóját az egyik leghatékonyabb módszerrel, szereltessen be mechanikus váltózárat műhelyünkben. A Defend Lock mechanikai sebességváltó zár  a  legigényesebb  jelenlegi   biztonság technikai követelményeknek is eleget tesz. Robusztus a jármű karosszériájával szilárdan összekapcsolt szerkezet. Egyedülállóan szabadalmazott zárbetétet használ. A Defend Lock váltózár kezelése rendkívül egyszerű, mivel a kinyitáshoz és záráshoz elegendő a kulcs könnyű elfordítása annak saját kialakítású Defend Lock profiljával.

Autóriasztó beszerelés: Autónk  érték  a legtöbb autós tesz is annak érdekében, hogy a járműve lopás,rablás elleni védelemmel fel legyen szerelve. Napjaink autóit gyári indításgátló berendezéssel is ellátják a gyártók, ezek azonban uniformizált kiépítésük miatt könnyebben kiismerhetők, mint a riasztó beszerelő műhelyünk által beépített magas színvonalú  riasztó és rablásgátló készülékek.


Klíma tisztítás

A klímaberendezést használók nagy része tapasztalta már, hogy a klíma bekapcsoláskor poshadt szag áramlik ki a berendezésből. Ilyenkor, nagy valószínűséggel tele van a kellemetlen szagokat okozó anyagokon túl különböző gombákkal és baktériumokkal. Ezt keringeti folyamatosan az autó utasterében fertőzve az ott tartózkodókat. Speciálisan erre a célra kifejlesztett anyaggal megszabadítjuk autóját a kórokozóktól, kellemesebb levegőt biztosítunk az Ön számára. Javasoljuk, évente tisztíttassa ki a klímarendszert a kellemetlen szagok elkerülése végett!  Klímarendszerének utastérszűrője (pollenszűrő) megvédi Önt a porral és a levegőben lévő pollenekkel szemben. Ha nem cseréli ki a pollenszűrőt rendszeresen (legalább évente) kevésbé hatékonyan fogja megszűrni ezeket a részecskéket. 


Klíma regenerálás

A hosszú élettartalmú klímaberendezés titka a rendszeres karbantartás. A rosszul karbantartott klíma által kibocsátott levegő nem elég hideg és jelentős mértékben csökkenti az utazás komfortját az Ön és az utasok számára is. A klímaberendezések évente hűtőközegük 20%-át veszítik el, ami befolyásolja a működésüket. A meghibásodások elkerülése érdekében évente ellenőriztesse klímarendszerét!

A jól működő klímaberendezés felelős:
- a tiszta szélvédőért valamint a jobb kilátásért
- az ideális hőmérsékletért
- a nagyobb biztonságérzetért és a fáradságérzet csökkentésért
- a tiszta levegőért és az alacsonyabb páratartalomért